De FSB competitie 22-23

Hieronder ziet u een afbeelding van de FSB competitie, voorlopige indeling in Netstand (klik hier voor 1e team) en voorlopig (klik hier voor 2e team) De CL Henk van Dijk is nog aan het sleutelen dus het kan nog veranderen. Ik heb het ook al in de agenda gezet zodat we een overzicht krijgen

fsb indeling 

Tijdens de ALV van Westergoo was er nog sprake van een kans dat we een heel sterk 1e team konden formeren omdat Murk en Cees toen nog niet wisten of ze  weer voor Lasker en Franeker zouden spelen. Gerrit van Oostrum wilde dan ook wel in dat team zodat we ineens drie 1900 spelers zouden hebben. Inmiddels weten we dat Cees en Murk toch weer voor Franeker en Lasker spelen en het daarom voor Gerrit ook niet meer zo interessant is. Hij had al aangekondigd niet meer voor zijn oude club Heerhugowaard uit te komen maar ook niet extern bij Westergoo.
Jammer dus want Sibbele, Piet en Garmen hebben aangegeven te stoppen met extern net als Eeltsje, Taeke en Lambertus al een jaar eerder. Wat overblijft ziet u hieronder.
Westergoo heeft wel 2 teams en een bekerteam opgegeven maar ineens nog maar 7 spelers die nog voor uitwedstrijden beschikbaar zijn. Thuiswedstrijden zijn geen probleem want elk aanwezig lid is dan beschikbaar.
In de onderste tabel ziet u dus de teams per klasse maar nog niet de uit en thuis-wedstijden.
Donderdagavond tijdens de FSB ALV lootte Westergoo tegen DTK 1 (de huidige finalist) maar finalisten zijn volgens het reglement de eerste ronde vrij dus wordt het thuis tegen MidFryslan

1e team   1 vaccant, 2 Harm-Jan, 3 Gerrit Stornebrink , 4 Hessel
2e team   1 Tjesse, 2 Jappie, 3 Thys, 4 Fokke Burggraaff
Bekerteam

Klasse 3   klasse 2B
Bakkeveen   Emmeloord
De Donger   Lemmer
MidFryslan   Lege Gean
NEO   ODI
Philidor   Rijs
Steenwijk   Steenwijk
Westergoo 2   Westergoo 1